๐๐š๐ฒ๐ข ๐Ÿ’ ๐ฆ๐จ๐ง๐ญ๐ก ๐ฌ๐ฒ ๐ญ๐š๐ค ๐๐š๐ญ๐š๐ง๐  ๐›๐ฎ๐ฅ๐š๐ง ๐ฅ๐š๐ ๐ข.

๐‡๐ข ๐ฆ๐จ๐ฆ๐ฌ. ๐’๐ฒ๐š ๐ง๐š๐ค ๐ญ๐ง๐ฒ๐š๐š ๐š๐ง๐š๐ค ๐ฌ๐ฒ๐š ๐๐š๐ก ๐Ÿ’ ๐›๐ฎ๐ฅ๐š๐ง, ๐ง๐ข ๐š๐ง๐š๐ค ๐ฉ๐ซ๐ญ๐š๐ฆ๐š ๐ฌ๐ฒ๐š ๐ญ๐š๐ฉ๐ข ๐ฌ๐ฒ๐š ๐ญ๐š๐ค ๐๐ญ๐  ๐›๐ฎ๐ฅ๐š๐ง ๐ฅ๐š๐ ๐ข. ๐’๐ž๐ฃ๐š๐ค ๐๐š๐ซ๐š๐ก ๐ง๐ข๐Ÿ๐š๐ฌ ๐›๐ซ๐ก๐ง๐ญ๐ข ๐ก๐ซ๐ข๐ญ๐ฎ ๐ฌ๐ฆ๐ฉ๐ข ๐ฌ๐ค๐ซ๐ง๐  ๐ญ๐š๐ค ๐๐ญ๐  ๐›๐ฎ๐ฅ๐š๐ง ๐ฅ๐š๐ ๐ข. ๐Œ๐ฌ๐š ๐ฌ๐ฒ ๐›๐ซ๐ฌ๐š๐ฅ๐ข๐ง ๐ก๐ซ๐ข๐ญ๐ฎ ๐ฌ๐ฒ ๐ญ๐ซ๐ฎ๐ฌ ๐š๐ฆ๐›๐ข๐ฅ ๐ฉ๐ž๐ซ๐š๐ง๐œ๐š๐ง๐  ๐ฃ๐ž๐ง๐ข๐ฌ ๐ฌ๐ฎ๐ง๐ญ๐ข๐ค ๐ญ๐ฎ ๐ญ๐ฉ๐ข ๐ฌ๐ค๐ซ๐ง๐  ๐ฌ๐ฒ๐š ๐๐š ๐ญ๐š๐ค ๐š๐ฆ๐›๐ข๐ฅ ๐ฉ๐ž๐ซ๐š๐ง๐œ๐š๐ง๐  ๐š๐ฉ๐š" ๐ฌ๐›๐› ๐ฌ๐ฎ๐š๐ฆ๐ข ๐ญ๐š๐ค ๐ค๐š๐œ๐š๐ฎ ๐ฌ๐ฒ๐š ๐ฅ๐š๐ ๐ข ๐ฎ๐ญ๐ค ๐›๐ž๐›๐ž๐ซ๐ฉ๐š ๐›๐ฎ๐ฅ๐š๐ง ๐ง๐ข ๐ฌ๐ฎ๐š๐ฆ๐ข ๐ญ๐ฎ๐ง๐ ๐ ๐ฎ ๐ฌ๐ฒ๐š ๐›๐ญ๐ฎ๐ฅ" ๐ฉ๐ฎ๐ฅ๐ข๐ก ๐›๐š๐ซ๐ฎ ๐ฌ๐ฎ๐š๐ฆ๐ข ๐š๐ค๐š๐ง ๐š๐ฃ๐š๐ค ๐ฌ๐ฒ๐š ๐ก๐›๐ฎ๐ง๐ ๐š๐ง ๐›๐š๐๐š๐ง ๐ค๐š๐ญ๐š๐ง๐ฒ๐š. ๐€๐ง๐š๐ค ๐ฌ๐ฒ๐š ๐Ÿ๐ฎ๐ฅ๐ฅ ๐ฌ๐ฎ๐ฌ๐ฎ ๐›๐š๐๐š๐ง, ๐ฌ๐ฒ ๐ญ๐ซ๐ฉ๐ข๐ค๐ข๐ซ ๐ฃ๐ฎ๐ ๐š ๐ฆ๐ง๐ ๐ค๐ข๐ง ๐ฌ๐›๐› ๐š๐ง๐ค ๐ฌ๐ฎ๐ฌ๐ฎ ๐›๐š๐๐š๐ง ๐ญ๐ฎ๐ฅ๐š๐ก ๐ฌ๐›๐›๐ง๐ฒ๐š ๐ญ๐ฉ๐ข ๐ฌ๐ฒ๐š ๐ฌ๐ญ๐ข๐ฅ๐ฅ ๐ซ๐ข๐ฌ๐š๐ฎ ๐ฅ๐š ๐ญ๐š๐ค๐ฎ๐ญ ๐ง๐ง๐ญ๐ข ๐š๐๐š ๐š๐ฉ๐š"๐ฆ๐š๐ฌ๐š๐ฅ๐š๐ก. ๐ˆ๐›๐ฎ" ๐ค๐š๐ญ ๐ฌ๐ง๐ข ๐ฉ๐ซ๐ง๐š๐ก ๐ญ๐š๐ค ๐ฆ๐œ๐ฆ ๐ง๐ข? ๐€๐ญ๐š๐ฎ ๐ฌ๐ž๐๐š๐ง๐  ๐ฆ๐ง๐ ๐š๐ฅ๐š๐ฆ๐ข?

1 Balas

mm saya rasa normal untuk ibu yang fully bf. saya datang bulan masa anak 6bulan.

Soalan berkaitan