Luahan hati kite ja

bestnye tngh ngandung anak first ni , for the first time to be mom , xde sbrang penyakit 🥰 , semua ok . last week pg minum air gula untuk first time check gula , syukur walupon penat + lapar menunggu result darah , result klua cantik xde syintom2 kencing manis ape sume .. yg x best nyy asal amik darah , darah x bgi kejasama 🤣 , nervous kot . 17 taun genap dh umo , nk msok 18 dh taon dpn . baru taon ni amik darah tu pon sbb pregnant.**sorry klau ade typo 🥰🥺#firstmom #Bersyukur

1 Balas

alhamdullilah sujud lah syukur selalu. tak semua orang dpt merasa mcm kita rasa sekarang. syukur alhamdullilah. bestnya awk kawin muda ya. 17tahunnya nikah?