31minggu kandungan

normal ka 31minggu byak nak baring jaa,pastu tidur n malas betul nak buat kerja😓

11 Balas

Ya rabbi ..same la dgn sye.now dah 29w asik nak baringg n tido jeee. Kdg jenuh la husb pujuk buat jalan itik or senaman ringan,ade mase sye ikut mood . Kalau mood tkde tu smpai nanges2 bila husb suh jalan itik smbil dia tlg🤣🤣🤣

normal sis..sy pom sama hari genap 31w.. cpt semput cpt letih nk baring jer..kadang buatnkerja cpt pening... sakit labu betis mlm2 krem kaki

10mo ago

betul tu ..saya pun mlam2 krem kaki jgak ..letak tinggi pun krem jgak😂

Saya start 32 weeks asyik nak tidur jek, kaki cramp, celah kerengkang sakit snagat

10mo ago

Kan, macam orang tengok kekadang ada jek mulut cakap jalan elok sikit, dulu saya pun me gandung jugak tak ada nya terkedek2 macam awak.. aduh ingat badan sama

Normal sangat. Sebab kita semakin cepat lelah & penat 😂

10mo ago

betul tu ...buat leja sikit dah megah😂

Ada sis. Sama mcm sy.. 🥹

same laaa kita.. tido je manjanggg 🤭

10mo ago

kadang2 macam malas nk buat apa ..bgun mndi mkan pastu baring balik😅

Sama mcm sy 31w mmg cepat letih

Normal