knp bby suka tido ayam wlaupun dh di bagi susu?

nk tnya bby sya dh 2 bulan lbih.. apabila dia tdo mata tertutup p bdn dia gerak² tmbah satu lgi tdo dia brpa minit pas tu bngun tdo lgi..#ingintahu #bantusharing #firstbaby #firstmom

1 Balas

kalau dia tak nangis biarkan aje,sebab itu namanya active sleep. sama dengan senyum2 waktu tidur,sebenarnya dia tidur je

1y ago

ye betul... anak sy pon active sleep.. sy biarkan je.. kalau dah nangis tu baru sy angkat.. baby sy baru 28hari