Bersama suami semasa pantang 83hari

Boleh ke bersama suami lepas pantang 83hari .. suami asyik memintaa je 😮‍💨 #pleasehelp #ingintahu #firsttimemom #firstmom

2 Balas

dah boleh sgt tu puan. pantang 100 hari tu amalan org dulu2 utk jarakkan kehamilan. kalau puan pakai perancang, lg mudah. mmg dah one step away, tinggal tambah double triple protection je. kalau nak rancang sendiri, pastikan study & ada ilmu dulu ya. luka tu 2-3 minggu baik dah kalau normal. kalau czer, 6 minggu elok dah. cuma puan berani/tak aje lah. mula2 mmg pedih sikit, jgn kasar2 lg.

kalau berani, boleh je.