Usia kandungan

Salam semua, nk tnya knp dkt sini tulis 13w 1days tpy tdy ay scan 12weeks2day🥹🥹sy confuse🥹 #First_Baby

Usia kandungan
4 Balas

Scan kali pertama ke? biasa sebenarnya usia kandungan tak sama dengan last period, yang penting jantung baby berdenyut. sebab ada orang period tak teratur sangat. Kalau saya, period memang teratur, jadi memang tepat ikut kiraan last period.

setiap kali scan takkan setepat due sis. kalau semua sama, takda la keluar lain² berat. kecuali berbeza lebih 2 minggu baru perlu risau ye. normal je

sy ms anak kedua beza 2mgu..doktor tukar due date ambil due date ikut scan...ms bersalin plak 2mgu awal 😅..alhamdulillah baby sihat

nanti setting balik apps ikut due/umur baby doc bagi . saya pun lari seminggu lebih . tkpe , normal je