asalamualaikum mommies2 saya nk tny kalau kita pregnant 27week tp berat baby 800+ gram normal ke ?

sebab sy rasa perut sy xsebesar orang lain , first pregnant risau plk fikirkan 😔#firstmom #firstbaby #pleasehelp #ingintahu

2 Balas

wsalam. checkup bulanan nurse ada ukur perut kan? kalau nurse tak ckp apa ok je tu. saya 27w+ ukuran perut 26cm nurse kata ok je normal. hujung bulan ni pulak baru scan baby.

waalaikumsalam normal je sis. baby akan cepat membesar bila dh start 3rd trimester hehe