Ada Tak yang bejerawat di belakang badan ketika pregnant ?

Hi mommy2 🥺 nak tnya ada Tak yg mcm sya bejerawat di belakang semasa pregnant 🥺 macam Mana eh nk bg kecut2 jerawat tu Kadang2 rsa gatal2 🥺 xpernah lg ada jerawat sebelum ni kat belakang tp sejak pregnant ni naik jerawat Kat belakang x da pulak Kat muka 🥲 #seriusnanya #firstmom

5 Balas

masa anak 1st mmg banyak sampai hilang confident dgn diri. dari belakang badan bawak ke bahu leher dgn dada. sedih gila tp dah bersalin slow slow dia hilang. boleh pakai juga sabun jerawat t3 tu lepas bersalin. ni anak no 2 ada sikit2. lantak la 😂

Dri sblum test upt lg naik jerawat gitu dh 😭 Tangan naik merah merah gatal kaki naik gatal semua la 🤦🏻‍♀️ Nsb baik laki jns senyap xtgur pape 🤣

samalah, org kata hormon..dia macam ruam tapi sakit macam jerawat kecik2 kan

same la.. habis berparut sy garu.. sampai suami pon tego 😭😭

sama la saya pun😰