Bby besar smggu

Assalamualaikum nk tumpang tnya yg ad pengalaman bby besar smggu dr jangkaan b’salin pttny 13/12 tp jd awal 3/12, soalan sy adakah kena b’salin awal? Atau bhasa doc kne pksa b’salin serah dri??? #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

ikut due date dkt buku pink je. date scan tu x perlu ikut. tpi nnti msuk 9m doc akan refer ke hospital.

2y ago

Besar jgk tu 3.8kg.. sbb sy ta cukp tgi 😅 sy target 3kg je xleyh lebih 3kg.. doc pun dy ad target2 dy tahap mana kte leps.. tkot bahu sngkut..