Boleh Ke Ibu Hamil Makan Cili ?

Nak tanya, Saya Lagi Seminggu Masuk 7 Bulan.... Sekarang Kerap Makan Cili 🥴🥴🥴 Padahal Sebelum Prengnent Saya Memang Tak Suka Pedas Memang Tak Makan Pedas Langsung, Agak Agak Kalau Makan Cili Ada Infek Apa Apa Ke? 🤔 #firstmom #firstbaby #ingintahu

1 Balas

Bole makan kalau perut tahan..sy memang hantu pedas, tapi dah besar perut ni, mudah kena reflux..maka tak makan dah la pedas2

2y ago

Owhh... Perut ok jee kalau makan pedas tu.. Cuma risau la ada papew infek... Kalau takdee ok la, tq iya 🙂