Due bulan 12/2022 Dah ada yang dah packing barang ke?

Hai mommy, siapa due bulan 12/2022? Korang dah siap beli semua kelengkapan ke? 🥰

38 Balas

sy 29/12 stu ape blom beli lagi😝 gender pon blum tahu.. bulan dpn bru scan gender.. dpt tahu gender trus bli brg🤭

Sy 14/12 ank 1st brg bby bru beli sikit2 tk bnyk pn mna yg nk pkai dlu bru bli takdan nk bli kejar smua 😂

2y ago

betul2..sy due 15/12..plan pun nak beli brg yg penting2 untuk labour je dulu n bju sikit2..🙈

sy 6/12 hahahaha setel dah pcking ..tnguu bby keluar je hahahaha

2y ago

Wow sama la sis 6/12 hihihiiiii tapi sy tkda beli apa2 lagi sbb ikut adat Cina😌 kena tunggu 8bln baru beli

sy due 26/12.. tp kne bersalin awl sbb gdm.. baru start basuh baju bby.. tinggal nk pack je

due 24/12.... alhamdulillah dah 90% siap semua barang mama dan baby.. cuma nak tambah sikit² je lagi...

sy recycle baju ank 1st kebetulan gender sama cuma tambah yg mana perlu jer mcm pampers toiletries dll

Saya due 22/12 tapi masih belum beli apa-apa lagi 😅 first mom so tak tahu nak mula dari mana 😂

Due awal bulan 12 , Baru 40% haha , kemain buat list dalam excel tp tetap blur nak beli ape 🤣

sy 5/12.. tgal sikit lg keperluan bby mau beli. bln10 bru start packing brg🤭

saya due 23/12 baru nk start beli xtau nk beli apa lg #firstbaby xtau nk mulakan yg mane🤭