Toy Cars for Boys

๐˜“๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜จ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ช ๐˜ˆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ข๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ณ ๐™ƒ๐™ž๐™œ๐™ ๐™‚๐™ง๐™–๐™™๐™š ๐™ฐ๐š…๐™ฐ๐™ธ๐™ป๐™ฐ๐™ฑ๐™ป๐™ด ๐™ฒ๐™พ๐™ป๐™พ๐š๐š‚: ๐™๐™€๐˜ฟ, ๐˜ฝ๐™‡๐™๐™€, ๐™”๐™€๐™‡๐™‡๐™Š๐™’, ๐™’๐™ƒ๐™„๐™๐™€ โ€ข๐™๐™š๐™˜๐™๐™–๐™ง๐™œ๐™š๐™–๐™—๐™ก๐™š 12 ๐™‘๐™ค๐™ก๐™ฉ๐™จ ๐˜ฝ๐™–๐™ฉ๐™ฉ๐™š๐™ง๐™ฎ โ€ข2 ๐˜ฟ๐™ค๐™ค๐™ง ๐™‘๐™š๐™ง๐™ฉ๐™ž๐™˜๐™–๐™ก ๐™ฌ๐™ž๐™ฉ๐™ ๐™‡๐™ž๐™œ๐™๐™ฉ๐™จ ๐™–๐™ฃ๐™™ ๐™ˆ๐™ช๐™จ๐™ž๐™˜ โ€ข๐™’๐™ž๐™ฉ๐™ ๐™๐™Ž๐˜ฝ ๐˜พ๐™š๐™ก๐™ก๐™ฅ๐™๐™ค๐™ฃ๐™š ๐™–๐™ฃ๐™™ ๐™ˆ๐™ฅ3 ๐™ฅ๐™ค๐™ง๐™ฉ โ€ข๐™’๐™ž๐™ฉ๐™ ๐™ง๐™š๐™ข๐™ค๐™ฉ๐™š ๐™˜๐™ค๐™ฃ๐™ฉ๐™ง๐™ค๐™ก ๐™–๐™ฃ๐™™ ๐™ก๐™ž๐™œ๐™๐™ฉ๐™จ ๐™˜๐™ค๐™ฃ๐™ฉ๐™ง๐™ค๐™ก Visit our Facebook Page https://www.facebook.com/jodstoystudioph

Toy Cars for Boys
1 Reply

hm?

4y ago

๐˜“๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜จ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ช ๐˜ˆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ข๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ณ P9,500 Opening Promo of P500 OFF Visit our FB Page for more: www.facebook.com/jodstoystudioph