newborn baby needs

Hi Mommies, idea lang po kung ilan set ng items below ang need iprepare for baby? 😊 ftm po sleeveless tie sides short sleeves tie sides long sleeves tie sides shorts pajama mittens boots cap swaddles muslin cloth receiving blankets feeding bottles Thanks po! 🤗

1 Reply

depende po sa magiging laundry schedule. tie sides 4-6 of each pajama 6 shorts 3 mittens 3-6 pairs boots 3 pairs ( i prefer socks, and di ko sinusoutan daughter ko nung nb sya unless sobrang lamig) cap1-2 swaddle/muslin cloth 3-5 receivibg blanket 1

4y ago

thank you so much po