Palike po need lng po talaga salamat sa time po

PTPA! HELP US REACH 1,000 likes! 📷 𝐓𝐨 𝐀𝐥𝐥 𝐒𝐌𝐀𝐋𝐋 𝐁𝐔𝐒𝐈𝐍𝐄𝐒𝐒 𝐎𝐖𝐍𝐄𝐑𝐒: 𝘓𝘦𝘵 𝘶𝘴 𝘴𝘶𝘱𝘱𝘰𝘳𝘵 𝘦𝘢𝘤𝘩 𝘰𝘵𝘩𝘦𝘳 𝘣𝘺 𝘭𝘪𝘬𝘪𝘯𝘨 𝘵𝘩𝘦 LINK. 𝘗𝘰𝘴𝘵 𝘢 𝘱𝘪𝘤𝘵𝘶𝘳𝘦 𝘪𝘯 𝘵𝘩𝘦 𝘤𝘰𝘮𝘮𝘦𝘯𝘵 𝘴𝘦𝘤𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘵𝘩𝘢𝘵 𝘳𝘦𝘱𝘳𝘦𝘴𝘦𝘯𝘵𝘴 𝘺𝘰𝘶𝘳 𝘣𝘶𝘴𝘪𝘯𝘦𝘴𝘴, 𝘰𝘳 𝘰𝘧 𝘢𝘯 𝘪𝘵𝘦𝘮 𝘺𝘰𝘶 𝘴𝘦𝘭𝘭, 𝘰𝘳 𝘴𝘦𝘳𝘷𝘪𝘤𝘦 𝘺𝘰𝘶 𝘱𝘳𝘰𝘷𝘪𝘥𝘦. 𝘐𝘧 𝘵𝘩𝘦𝘺 𝘢𝘳𝘦 𝘪𝘯𝘵𝘦𝘳𝘦𝘴𝘵𝘦𝘥, 𝘵𝘩𝘦𝘺'𝘭𝘭 𝘤𝘰𝘯𝘵𝘢𝘤𝘵 𝘺𝘰𝘶. Kindly reply with the screenshot and I will do the same. 📷 #LetsHelpSmallBusinesses #LetUsSupportOneAnother #LetsHelpEachOther Here's mine: https://www.facebook.com/CBPLContest2020/photos/a.129848435497749/129872268828699/?type=3

1 Reply

kala q po ba bawal mga ganyan na post na nghihikayat ng mga businesses or photo liking contest na hindi organized ng TAp

Related Articles