Baby (PP TYPE 3)

Alhamdullilah 16hb february (36w+4d) lepas mas selamat lahirkan baby girl???.. secara emergency czer...seperti ibu2 tahu mas ada masalah PP TYPE 3 dan dah hampir sebulan berkampung d hospital?sepatutnya mas d jadualkan untuk czer 20hb (37minggu 1 hari) disebabkan malam 15hb tu bleeding byk n contraction mas terpaksa emergency czer petang 16hb...alhamdullilah 5.04 mas selamat lahirkan baby girl 2.77kg..pengalaman yang tak dpt mas lupakan..?..mas doakan ibu2 d luar sana d permudahkan oleh Allah SWT urusan ibu2 semua n baby n ibu sehat wallafiat..??aamiin

Baby (PP TYPE 3)
72 Balas

Alhamdulilah , selamat berpantang

nk tnya klu czer doc bgy ubat bius x??

5y ago

ouhhh yeke...hhahaha ank first sbb tuhh xthu...lgy pon kne czer xlma lgy...doa yg baik ii tuk sy dgn bby yeaa..thank you

Alhamdulillah selamat berpantang

Tahniah slmat berpantang amin...

Congrats & selamat berpantang..

tahniah mas selamat berpantang

tahniah sis 😍😍

Aaminn.. tahniah.comel bbynya

Alhamdulillahh..sangat comell

Tahniah.. Comel baby 😍😘