37wk 6dy

Slmt petang2 ibu2.. nk tnya ne normal ke putihan keluar mengalir bgtu je lps mndi blm smpat pkai sluar dlm pun.. hri tu 20hb bln ne da pg hsptal sbb trun tanda drh sikit cmpur kputihan..dktr cek jln bru buka 1.5cm.. cek bby smua ok kna sru blik.. patutka sy pg hsptal lagi ?? Bby pn da trun kat bwh ne rsa sgt sbb sy bykkn bjln skg lps tu blkg n ari2 sakit.. bagi pndpat ibu2?? #firstbaby?

2 Balas

pegi hospital cpt2 sis...sy pnah dlu.. leaking smpi hospital dh 4 cm.. Semoga d permudahkn ye

iya, bgus p hospital.. mnatw tnda2 mw branak..