Selamat Pagi ☀️

slmt pagi ? , mak buyung semua? smga bby dlm kandungan kita sihat ? da srpan ka belum ? yana sarapan nasi putih + sambal bilis goreng ??

15 Balas

Slmt pgi.. Pagi2 sarapan roti wholemeal dua keping sama air teh o tawar..sbb ada gdm..control diet pemakanan..

Aamiin...slmt pg..sy srpn milo dgn biskut jacob pd td..perut teringin pulut kuning so p beli mkn jap2 lg la plk 🤭

Morningg..selamat pagi jugak..harini breakfast bihun goreng dgn karipap..subuh2 dah lapar sangat 😂

Bru lepas mkn iberet. Tghri bru mkn☺️ mudah2an Aamiin🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Selamat pagi. Pagi ni ade detail scan, doakan semuanya baik2. Nervous 😣

Amin. Tgh sarapan jemput2. Baby da minta makan lps subuh lagi 😅

aminnn 💓 saya sarapan kuey tiaq goreng pagi ni😂

Slmt pg juga kak Blum g ni sarapan..aamiin

Selamat pagi...sy blm sarapan lg😊

Sy mkn bihun sup + susu panas 😉