Buku Pink

Slm.. Sye nk tnye.. Sye belum bukak lagi buku pink.. Usia kndungan dah 18 week. Sbb sye xde sijil nikah.. Sye xde sape2.. .. Bolehke sye bukak buku pink?? Sbb sye nk jage baby ni.. Sye risau pasal prkembangan baby ni..

14 Balas

Bkk je bku pink kt kk.. dorg xde pn mnx sijil nikah.. dorg cume tny tarikh nikah.. lau xnikah ckp je sy xnikah.. rmai yg ckp nurse xkn mrh.. cm kt tmpt sy nurse xmrh pn .. nurse bising sikit je pstu dorg akn lyn kyte sme cm ibu2 yg len

4y ago

Ye akk.. Trima kasih bnyk ats nasihat.. Memg sgt2 stress skrng..