Baby kick

Slm smua, skrg dh 21 weeks, start 18-19 weeks haritu dah rasa tendangan baby. Till now msh rasa halus2 je x nampk brombak pun perut. Sy first mom ni pregnancy ke 2, jd sy nak tau bila ya kta akan start nampak tendangan baby dr perut? Maksudnya nmpk perut berombak bila baby tendang. Sorry kalau ayat brterabur. #firstbaby #ingintahu

7 Balas

21w baby kecik lagi. 😁 biasa 32w ke atas baru nampak, kadang ada yang lewat sikit baru jelas pergerakan tu.