2bulan sudh tak dtng period

Slm smua , nk tanya sya awl sebulan lmbt period tu sya ada buat preg test tpi samar2 lepastu saya buat kli kedua pada awl bulan kedua tu , tpi tak doubline pun , tpi saya ada rsa mcm alahan orng preg , asyik loya kdng2 nk muntah tpi tak jdi , lepastu ada keputihan kental putih susu , sya tak pernah pun dpt keputihan mcm tu dn tak bebau , payudara sakit klu d sentuh ataupun tekena sesuatu klu period pun tak sakit mcm tu sngt , ada setengah orng cakap tunggu smpai 3 buln bru pergi check pgi klinik , tpi skrng sya takda spotting langsung , #ingintahu #pleasehelp

7 Balas

Sama mcm saya last period 11/5. Smpai harini tak dtg period. Sy period teratur jadi pelik knape lama sgt tak dtg period. 11/6 ada pergi klinik buat upt n scan perut tapi upt -ve, scan pun tak nampak apape. Tapi ada alahan smpai ada keputihan. Selama ni sy mmg takde keputihan. Ada buat preg test kat rumah pkai upt biasa line samar sgt smpi sy pikir mata sy je yg nampak line samar tu. mcm perasaan sendiri. Next week baru nak buat upt lagi sekali pkai clearblue. Doakan semoga ada rezeki zuriat utk sy ye 😇

2y ago

Arumi; rasa was was kan nak tunjuk. Nak tunjuk dkt husb tp takut husb tetbe ckap “nampak 1 line je”, so kita pun buang. Anggap je result -ve 😅 takpe in shaa Allah, ada rezeki zuriat utk kita nanti. Aamiin. 🥰