Ubat kahak

Slm semua ibu2 Baby usia 3 bulan dah boleh atau tak? makan ubat ke contoh mcm ubat kahak Ade tk ibu2 dekat sini yg berpengalaman

2 Balas

baru2 ni saya ada pegi klinik bawak anak demam. Dr ckp umur 2bulan dah boleh makan ubat 🥰. untuk kepastian better sis bawak baby ke klinik dulu ok

baby bawah 1 tahun tak digalakkan makan ubat. apa2 pun, kena jumpa doktor dulu sebelum bagi anak makan apa2 ubat atau supplement.