Susu formula utk bby 2bulan

Slm nk tnye normal ke lw lepa menyusu botol,bby muntah balik susu tu.saya guna lactogen,perlukah tukar susu #ingintahu #firstbaby

5 Balas

ada sendawakan baby tak, kalau dah sendawakan baby, dan baby masih muntah susu, better jumpa doktor, sebab ada baby tak sesuai dgn sesetengah susu.

mommy xbg susu badan ke 🥺 nak cuba nufiya utk tambh susu badan boleh pm sy www.wasap.my/60129876070/nufiya

Spit up tu normal. Perut kecik lagi. Muntah susu normal selagi baby berak n kencing.

Selepas minum sis kena sendawakan baby then jgn overfeeding ya 😊

berapa oz bagi? kalo byk sgt pun boleh muntah balik