1st pragnant

Slm.. nak tanya, kalau dah mcam ni,Saya boleh start makan asid folic ke? 1st pragnant

1st pragnant
18 Balas

folid acid spatutnya dh start 3bln sblom mgndung utk elakkan bayi cacat atau keguguran..

Wsalam dh boleh start makan. Sbnrnya sblm pregnant lg dah boleh makan.

2y ago

ok Terima kasih sis

sblm pregnant sy mmg start mkn sis,mkn je acid folic stiap hari bgs utk rahim n baby

2y ago

ya dah start mkan dah sis

ya sis,bangun tdur terus saya buat upt. Aamiin 🤲🏻🤲🏻

maaf sis nak tanya...ni sis pakai testkid jenama apa ya..

2y ago

ok sis

saya 2bln sblm kawen dh mula mkn folic acid. hehe

Gy buka buku pink dlu,,

2y ago

Xperlu tunggu jumpa doc utk mkn acid folic,dpt tahu sj pregnant trus makan,sy beli dekat farmsi masa dpt thu dah pregnant 5w..trus beli sbulan punya untuk tunggu smpi dpt buka buku pink..☺️

Tahniah sis

2y ago

Terima kasih sis😊