kesuburaan

Slm .. momy2 .. mcm mn kite nk kira waktu subur kite yea .?. soryy sy bru kawin ..

2 Balas

Boleh jga donload aps tracker wktu subur n piriod tu..klu priod on time 28 hri angaran hari ke14..boleh cek ada egg white time wktu subur.boleh juga guna opk strep cek wktu subur..dan boleh juga cek guna bbt...suhu badan tp ni kene fokus la catat kt graf n ontime cek suhu..

5y ago

Ohhh .. baikkk .. tq info 🥰

Hari ke 11 - 17 dalam kitaran period tu waktu subur. Sis kira hari first period tu sebagai hari first. Masa paling subur hari ke 14. Kalau period sis tetap boleh guna cara ni. Kalau tak tetap maybe lari sikit.

5y ago

Ohh baik2 .. terima kasih