Waktu subur

Salam hai nak tanye... Betul ke waktu subur setiap orang berbeza walaupn kite dh kira dengan applikasi period tracker ?#ingintahu #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya #Ttc3tahun

2 Balas

Ya betul. Waktu subur setiap org berbeza. Bah kan waktu subur kita tiap2 bulan pun mgkin berbeza. Aplikasi period tu, antara yg boleh membantu jgk la utk kita monitor bulan2 mcm mana (andai period betul2 regular). And biasa kalau betul2 ttc dia ada cara lain plk utk betul2 sure bila subur.

2y ago

ouh... maknanya x hairan la kalo ade yg terlepas waktu period, tapi upt masih negetif... dan kitaran period seterusnya pn terlambat, tp upt tibe naik positif

ya, setiap orang berbeza

2y ago

patut la... sye ad google pasal ni... ad bace jugak, die x period dh 2 bulan.... bulan pertama upt masih negerif, pastu kitaran period kedua die terlewat jgk... tibe upt naik positif