11 weeks scan kantung je ?

Slm mommies semua .. Sy pregnant dh masuk 11 minggu .. Dh buat buku pink n pernah scan 3 kali .. Masa last scan kandungan 9 minggu .. Nampak kepala n heartbeat baby .. Tp tadi sy scan yg 11 minggu doktor kata nampak kantung je .. Ade x sesape yg alami naseb serupa sy ?? #desperatemom #help

2 Balas

sy. skrg 9 weeks. tp kantung kosong. baby kecik. Dr bg masa smpai 2 mngu lg. if baby still kecik mmg ada risiko utk gugur. ni 3rd pregnancy. baby 2nd pun gugur waktu 11 weeks last year.