Prolong jaundice

Slm ibu2,baby saya baru berusia 20hari harini. Dua hari lepas misi di kk dh ambk drh dkt tgn baby sbb nk thu punce jaundice bcaan 145 xtrun lg dh lebih 14hari.Baby lahir cukup bulan 38w.kire prolong jaundice laa ni. Ni ank kedua saya.yg sulung sblm ni jaundice 9hri shja.berat baby sy msa lahir 2.5kg..dan skrg brat dua hri yg tbru 2.45kg..rasa downlah jgk sbb bby dhlaa lhir kcik..tibe mkin trun brat plk..sdgkan mnyusu kerap..berak pun kerap..sy bg ssu bdn,ssu pun ckup je mriah...blh x share pglmn ibu2 yg ade ank prolong jaundice ni..patut ke sy cmpur ssu fm? Slain tu utk trunkn kning ada apa apa petua?#ingintahu #pleasehelp

13 Balas

Cuba mandi kan dengan air rebusan teh 888, anak saya alhamdulillah 2 hari kuning da turun lepas mandi air rebusan teh 888.

2y ago

Yang ni sis