Boleh Ke ?

Slm . Bole x sya mkn tapai , lepas tringin ja . Tpy risau laa dlm preg2 camni . Sb tau dh , sya ni hantu tapai . Takot trlajak plak ? #27w5d #ankSecond

1 Balas

Saya makan je buat rasa2 tekak. Lagi2 klu tapai dlm peti ais, nikmat dia subahanallah. Hahahahah. Tp kene beringat la. Hahaha. Saya pon suka tapai, kadang ada yg dah bergas. Saya akan beli tapai n bg mak atau sape2 rasa dlu. Klu dia kata ok baru saya mkn. Klu x sya x sentuh.

5y ago

👍😊