buku pink

slam sis.. nk tnye mcm mne klau buku pink ank prtama hilang?? dan skrg tgh pregnen ank kedua

2 Balas

Rasanya takde pape masaalah kot sbb sblum ni 3 ank akak check kat swasta tak check kat kk pun smp bsalin.skrg dah 8 bulan ank no 4..asalnya mmg buka buku kat swasta jugak oleh kerana ada darah tinggi and gdm kena refer kk..masa kat kk nurse ada tanya jugak akak ckp tak ingat dah letak mana sbb dah 8 thun so nurse ckp takpe lah cuma dia tanya sejarah kehamilan kita pernah gugur ke tak..ank2 yg lepas lahir tahun bila ada masaalah kesihatan ke tak tu je..tapi tak pasti lah klinik kat tempat awak mcm mana

Ssah sikit la misi nk rujuk..kalo sis igt sume mase preggy 1st dlu xde pape kot..contohny berat bby mase lahir... mslh waktu preggy