Susah sendawa

Skrg week 11, saya susah sendawa. Normal ke? Bagaimana nk atasi masalah ni ya?

2 Balas

sy pon jarang sendawa 😅😅 jgn lupa dptkan sample pampers ibu2 , boleh request sample pampers jenama merries disini https://www.merriesfamily.com.my/r/RYXDB5 #sampelpampers #samplepercuma

kena letak minyak angin, hari2 berurut.. innsyaAllah ok..

2y ago

hi awak, sorry lmbt reply. sama sy sis pertama kali jgk pregnant. sy selalu mintak husband urut pakai minyak yuyi cap limau dkt belakang badan dgn atas perut. tekan perlahan2 je dkt atas perut tu. perut sy selalu kembung bhgian atas. letak sikit je minyak. last sekali urut kt kepala.