Berat badan maintain

Hi, 🤗 skrg sy 17w3d.. Berat masa chck 1st, 55 kg , 2nd chck, 55.5 kg.. Yg 3rd chck mnggu lepas 55 kg . Trun.. So ada cdngan x mcm mana nak naikkn berat badan? 😅 Makan dh byk kali dah, mkn ubat pun ikut spt yg diberi pihak kk. Bingung sis.. Risau juga dengan bby.. 2 weeks lagi nak minum air gula.. Risau berat badan x naik2.

4 Balas

usia kandungan kita samaaa! heeheh. sy pun berat makin turun. padahal makan banyak je rasa & minum tak benti. harap takda efek kt baby lah sbb sy mmg overweight so risau juga kalau berat naik mendadak kang kena bising😂

Sama,berat turun ,skrg selera da ok sy berusaha makan kerap

minum susu sis mesti cepat naik berat 😊

sy berat naik xnk turun2.. sangkut dgm 🫣

2y ago

saya bsp sendiri di rumah, lepas bsp selang 2 minggu gi kk utk ambik darah. now baru 16w4d. doc tgh monitor kalau gula naik time bsp, terus ke ubat/insulin