Pedih Hulu hati

Skrg nk masuk trimes ketiga, pedih Hulu hati ni makin jadi². Boleh tak ibu mgndung nk ambil gaviscon ? #ingintahu

6 Balas

Gaviscon dh mmg bagithu selamat untuk ibu2 mengandung.. saya mula dulu takut2 juga tapi alhamdulillah tk de apa.. Tapi tk nk kerap mkn ubt saya cuba iktiar minum air kelapa.. Legaaa juga pedih ulu hati tu..

boleh ja ambik gaviscon..xp saya cuba minum susu dgn makan roti alhamdulillah ok ja lpas tu

Klu doc sya ckp boleh ambik gaviscon . Safe utk preggy mum . fyi doc tu doc o&g kpj

mkn kurma sis 3bj

rujuk doc dlu sis

boleh sis.