X boleh tengok suami

Skrg ni sy tengok muka suami pun rasa pening mual nk muntah, dia nk ajak bercakap pun sy x ada mood, lagi la bila dia nk dekat. Mmg sy tolak. ??sy ckp dgn org lain elok je x rasa pening mual pun. Tp bila dgn suami semua serba x kena. Help me? ?

21 Balas

Sama la sis mcm sy ni..rasa marah kadang2 benci tengok suami tapi die faham keadaan tu.. dengar je dia cakap rasa nk marah2.. hahaha.. tapj die suka sangat kacau mood.. lps 5 bulan okay la tu..