kunyit kuning?

skrg kandungan 3ow 3 4 hari ni selera nak mkn nasi lauk brpantang....hari2 buat ikan pangang kunyit...ulam2..kunyit tu ada org ckap xleh mkn time ni..tkt anak lahir kuning tngi...betul ke!!!???? tputs selera...rasanya mkanan mcm tu lg ok kot..time2 ckup bulan kn....bntu sis pk..??

2 Balas

Xda kna mngena pun sis mkn je..😁 cuma nk elakkn baby kuning ambik kurma,susu kmbing..org ckp la,sy pn xamalkn..baby kuning jgk sbb sy & baby darah O.

4y ago

hehe kn..skrg amal jgk mkn kurma gan susu kambing harap bsalin nanti bby ok harap kuning x tngi...trima kasih....😍

Xdela sis..mitos je tu