Tip handle tahan sakit

Skrg dah masuk 2trm badan kerap sangat sakit. Haritu migrain sampai muntah2 6 hari juga, lepas tu terus sakit rahang sebab memang ada bruxism. 2-3 kali doktor nak bagi ibuprofen, lepas cakap pregnant, terus doktor tak bagi. Faham tu tapi macam mana nak tahan sakit ni. Hari2 tahan nangis sakit badan, kepala 😭😭#bantusharing

1 Balas

bykkn minum air putih...sarapan kena awal pagi.mkn ikot time.nti ok.klu ada gastrik lgi teruk.mcm sy.tp sy pksa jugak skrg dah ok.dah.yg penting mkn,air kena cukup.