Baru 11minggu

Skrg dah 11 minggu, tp bru ja lepas makan 2 jam lalu perut rasa tak selesa tapi bukan memulas. Lapar ke mcm tu?ke berangin?

4 Balas

Bloating tu sis atau berangin. Saya sekarang 14w. Dah belajar keluarkan angin, kalau tak berjaya, sy mintak husb tolong keluarkan angin😅. Kalau tak keluarkan, confirm muntah2😆

1y ago

mcmna ya nk kluar kan angin ? sy nk kata lapar makan tp muntah angin dan x slsa betul dlm perut ni

Berangin/bloating memang bff ibu mengandung sampai bersalin. Perut memang akan rasa tak selesa macam tu. Cepat lapar pun ye jugak😂

3y ago

hahah ni taktau lapar lg ke apa mcm mna, nnti mkn sgt muntah pulak. Buat tak selesa nak tidur mcm ni🥱🤪

rindu pulak zaman mcm tu, moga Ade rezeki 2nd baby pula

3y ago

insyaAllah 😘

sama dgn sy🤧😂

3y ago

marilah kita bertabah sis, jauh lg perjlanan kita 🥺