Limau Mandarin

Skrg byk jual, dan byk juga gosip tntng buah nie di rendm bhn kimia xelok dimkn, dan bngsa cina sndri dah tak beli n mkn.. persoalannya kat sni selamat ke ibu mgdung mkn buah limau nie???

Limau Mandarin
24 Balas

#BMF...... skrg dorg boikot gak bli brg dri china nie...psal org islam dkt sna d tindas...

4y ago

Econsave bukan BMF

Limau CNY ni la kena elak.. Mkn kejap ja nk demam sakit tekak bagai.. Takut sy

Elok jangan makan.. Karang sakit tekak n batuk n lebih kesian takut mudarat baby

4y ago

tu laa hahaa.. surh husbnd yg mkn, klu xhbs bg kwn² dia.. nsb laa husbnd beli skotak je.. jenuh nk hbskn..

Da hbis sekotak mkn ng vitamin skli. Alhamdulillah hb cntik 12 ke ats

Lau gtu elakkn mkn lau nk mkn ugak rendam air garam dlu pstu cuci mkn lah

4y ago

O'o bgs ugk bb lau prgnan kn tubuh kite xkuat sngt kna bnyk jga kesihtn agr kite n bby sentiasa siht

Sy xbole nak makan sis asal makan je cirit birit terus stop

Kalau rasa was2 dan x yakin, lebih baik tak payah makan..

Bismillahirahmanirahim.... Dan makan 😁

enthla saya mkn elok je ..

Mkn jgn berlebihan..ok je nak mkn..