makan limau mandarin

hai mommies saya dah makan limau mandarin dlm belas" biji , igtkan bole makan mcm limau sanquick tu rupanya tak . baru pula saya terdetik nak ambil tau pasal limau mandarin ni rupanya tinggi bhn kimia 😔. patutla makan je bawah perut rasa lain dh dua kali. ksian anak dlm perut rasa bersalah pula harap dpt membesar dengan sihat dn normal 😌#bantusharing

1 Balas

apa² makanan sihat pun kena hadkan sis. banyak juga tu sis makan kalau berbelas biji. takpa sis,yg penting sis cepat alert.

7mo ago

ya mmg banyak . sbb mmg suka limau tu .tpi bila cuba search kat app ni pasal limau mandarin ramai mommies kata limau mandarin ni tak berapa elok tinggi kimia .. trus tk makan .nasib tdetik hati nak tau pasal limau tu .