Teman bersalin

Skg suami da bole tmn isteri berslin ke ? Ada yg da ada pengalaman ke ? Lps KJ buat pengumuman to ?#bantusharing

2 Balas

ikut guideline KKM, dah boleh tapi terpulang dkt hospital nk set mcm mana. kena call hospital utk confirmkan. sbb lain hospital lain procedure. ada yang still tk terima suami teman kt labour room, ada yg buat requirement kena join kursus peneman, ada yg boleh janji cukup dos vaksin dan swab test negatif.

depend pada hospital sis.Ad yang da bolee n ad jugaa yang maseh xbenarkan.Untuk kepastian better call terus hospital atau tanya dekat nurse yang checkup tuu