Ujian bakal mummy to be..

Skang bby 13w dpt detect ade cyst kat ovari, besar dlm 8cm.. Doc nasihat kan utk operation buang.. Tp kene tgu baby 4 bln utk mgelakkn risiko keguguran.. Date utk operation 13/4.. Harap semua mommies dpt doakan sy ngn baby selamat ye.. Hati n otak cume fikir baby dlm perut selamat n kuat... #firstbaby #firstmom

Ujian bakal mummy to be..
31 Balas

cuba try produk preggy love dr mommies wellness center.. kt ig ada.. sbb dia akn guide and explain apa yg perlu

3y ago

InsyaAllah sis.. Sy try cri

ikut ja apa doktor ckp tu puan. itu utk keselamatan puan. saya doakan puan selamat dengan baby aamiin

3y ago

Aminn tq sis ❤️

Semoga dipermudahkan ya urusan awak dan semoga baby selamat sihat sempurnya ya ❤️

3y ago

Aminn🤲 ❤️

semoga dipermudahkan segala urusan dan dilindungi Allah selalu.Aamiin2

3y ago

Amiinn tq sis😘

11cm right ovary & masih belom operation. mengandung 6bulan.

3y ago

Amiinn.. Sis pon same smoga sis ngn baby sihat selalu..

InshaaAllah dipermudahkan urusan sis ya . baby & ibunya sihat.

3y ago

Aminn tq sis ❤️

smoga baby n puan slmt ye..🤲ya mujib..

3y ago

sma2..sis..

Baby dlm rahim* ya sis. Semoga semuanya baik2, aamiinn

semoga dipermudahkan sgala urusan sis & bby smua selamat

3y ago

Amiinn tq byk2 sis 😘

semoga Allah permudahkan segalanya amiin iya Allah 😢

3y ago

Amiinn tq sis