Hadiah untuk ibu

Sis2 semua boleh x bagi idea nak bagi hadiah hari jadi apa untuk ibu.....?

4 Balas

Kalau ade duit.. bagi duit pun dia suka.. gulung² buat macam bunga tu.. tambah la coklat sikit.. tp kalau mak dah x kuat, bagi ikut keperluan dia

Tnggok keperluan ibu.. Thun ni saya cadang nk buatkn mak saya tndas dduk.. Sbb tnds dkt rmh mak saya jnis cangkung. Hihi. Doakannn

Sy pernah bg blender kt mak sy, kakak sy bg set tefal..dekat mak mertua sy pernah bg telekung siti khadijah..

Beg tgn