Apa gift sesuai untuk ibu bersalin & newborn baby

Boleh cadangkan tak hadiah untuk ibu bersalin dan hadiah baby juga. Kalau boleh nak cadangan hadiah selain dari baju, botol susu. Sebab mak nya dah beli untuk anaknya. Lagi 2 bulan kawan dah nak bersalin.

6 Balas

Baby bathtub set, set tilam newborn cth baby nest, set berpantang, muslimah spa voucher (prenantal massage), breastpump, diaper bag, milk warmer, nursing pillow, stroller, carseat, baby carrier.

utk baby car seat, walker stand, playmath, brg penjagaan bayi. utk mommy, set berpantang ie jamu, sponsor urutan mommy selepas bersalin kalau penjagaan mahal

carseat bby , stroller , barang mainan ke...set mkn tuk bby ke bila umo 6 bln nti dh blh guna pkai dh.. 😉✌

bg je carseat pom ok

Nursing pillow sis