Cara menggunakan OPK (Ovulation Prediction Kit)

Hi sis semua, saya baru nak belajar merancang guna OPK, sebab hampir setengah tahun ni guna apps dlm calender mcm tak tepat pulak. Kitaran haid saya setiap 30 hari dan regular. Kalau OPK ni nak pakai waktu bila urine yg tepat? Dan hari ke berapa selepas period ye? Thankyou sis semua, harap sy dpt merasa pregnant mcm sis semua. #ingintahu #bantusharing

6 Balas

I guna opk tak pernah dapat double line. Sampai rasa nak give up guna opk utk cari date subur. Tiba2 ja tau pregnant. Mybe sebab my cycle irregular.