TARIKH SESUAI CHECK UPT

Hi sis , saya lewat period baru satu hari tetapi upt saya masih negatif . diikutkan skrg saya dh dpo 12 . simptom sperti puting sakit . ari2 sakit .perut seperti mahu period . tapi keluar hanya lendir jernih sahaja . boleh saya tahu bila waktu sesuai utk check upt ? terima kasih ya sudi jawab 😊#pleasehelp #ttc2 #barubelajar

2 Balas

2 minggu lepas hari haid pertama. Tapi saya tak sabar, saya buat pada hari keempat, tp masa tu memang ada spotting.

sye period regular.. ble lewat 5 hri bru sye check upt..

2y ago

saya baru lewat sehari da cek lpstu was2 dgn suami. kitorg masih tak yakin.