Cepat marah nak bergaduh je keje nye

Since pregnant ni asik nak mengamuk je. Tak bole tahan sabar. Petang tadi benda simple je nk dkt Maghrib nampak anak Jiran buang sampah betul2 depan rumah Saya. Saya tegur dia suruh kutip. Dia tak terus kutip pun. Saya berdiri tunggu sampai dia kutip. Lepas tu yg dia kutip tu dia buang pulak dkt tepi rumah Saya. Saya keluar tunggu dia. Dia dari hujung terus masuk rumah dia terus tak kutip pun sampah tu! Mak dia ade depan rumah tu Saya terus ckp tadi dia buang depan rumah dah tegur ambil buang dkt sini pulak. Fuhhhh menggigil tahan sabar 😂😂 Bila masuk rumah istiqfar je banyak2 mcm tak sedar punye geram tu #justsharinghiks

1 Balas

Haha. Biasa la tu. Hormon ibu mengandung ni tak boleh dibawa main. Ada aje yang tak kene. Tadi happy lepas tu tiba tiba menangis tanpa sebab. Tengah malam bangun kelaparan pulak. 😂