Nak Tnye Jangan Kecam

Similac mcm² susu ade ade ke semua tu lactose free?? Thanks ? utk bby 1 tahun 3bulan 20 hari

2 Balas

Tidak sis.....mmg ada khas susu lactose free jenama similac jg... Sllu guna kalau baby tu ada masalah cirit birit.. Bagi baby yg normal bgi je susu biasa yg kurang kandugan gula cth anmum,enfalac,

Hai sis. Nak tnya. Mcm mna ya sis tahu anak sis perlukan susu lactose free? Sbb anak saya ni tgh cirit birit dah seminggu masih tak elok. Saya perasan setiap kali dia susu akan terus berak cirit