Teknik penyusuan

Siapa yg pernah join sistem penyusuan asiah maharam tu..betul2 berjaya ke?

1 Balas

saya undersupply mom dan saya ada post satu video pasal undersupply kat tiktok then ada orang dari sistem tu approach saya katanya kalau ikut sistem tu betul betul kita akan ada hasil yang banyak dan tak perlu pam setiap 2 jam. Tapi tu la sebab kena bayar kan then rasa sistem ni macam MLM pula siap ada leader leader dorang 🙃 saya pun tak tahu la sis berjaya ke tak kalau join sistem tu plus sistem tu sebenarnya dari mana? Malaysia je ke ada? Anyone?