group wasap penyusuan ibu

Hi mummy.. Ada group wasap penyusuan ibu yg blh saya join tak...

4 Balas

Hai mommies, kuota untuk group kelas penyusuan online semakin terhad!! Cepat!rebut peluang ini..senang dah ada group penyusuan sendiri..jika ada soalan atau masalah boleh terus direct kepada kaunselor bertauliah... Masalah pun boleh selesai dengan mudah dan cepat...tekan link di bawah 👇👇👇 https://feedbyumminajla.com/product/breast-feeding-online-class/?wpam_id=10

Di fb ada sis.. Group malaysian breastfeeding support group. Dlm fb tu byk info ble dpt. Alhamdulillah sy dah masuk dlm group tu. Sgt bermanfaat.

Cuba sis masuk group fb tu, mngkn dorg ada buat group whatsapp

wat ms ni xde plk dgr2 sis