Hospital serdang

Siapa yg pernah bersalin di hospital serdang baru² ni..nk tanya? Suami dah boleh masuk LR ke?

2 Balas

Suami dh boleh teman dlm lr.. Suami Kena bawak testkit sendiri untk test dpn nurse sblm masuk lr.. 1 lg sis standby baju baby lebih. Sbb spupu sy bersalin 2hb hr tu, baju baby xde. Yg lama dh dilupuskan. Yg br blm sampai.

1y ago

terima kasih bgtau...ohh yeke,baju baby yg lama dah tk de ye ..ok awak baju baby kena bawak extra..

suami boleh masuk LR. cuma klau masa tgh tggu bukaan dlm wad biase, suami boleh teman masa waktu melawat je. habis waktu melawat, suami xleh tido skli dlm wad biase. suami balik rumah atau tggu dkt luar.

1y ago

ohhh tk boleh tido sekali ye...tk pela at least suami boleh teman kan pun dah kira ok..terima kasih bagitau