Makan pedas

Siapa yg jenis macam sy apa apa mknan smue nk pds x pds x slre nk mkn,nak tnya jgk la klu nk mkn samyang tu blh ker,???sbb trliur nauu tngk org wt mukbang tu#ingintahu #firstbaby

1 Balas

Saya sepanjang mengandung mmg makan pedas tk ingat dunia. Ramen ghost pepper lah, samyang 2x spicy, yg maggi pedas giler lah apa semua saya telan. Tapi sbb perut saya mmg tahan, tk cirit birit, dan doktor pun kata selagi saya tahan tu makan je. Cuma masuk 3rd trimester saya kurangkan sbb nk elakkan pedih ulu hati. Makan pedas ni ikut ketahanan badan masing-masing. Org lain mkn samyang sakit perut lah kebetulan gugur ke apa, tk semestinya puan pun akan rasa yg sama.

2y ago

smlm bru mkn samyang2x pds tu🤣🤣hrini rse nk lg xtaw la bkpe tekak ni,perut sy okey je than,tp sjnis sy klu mkn pds mmbuang tu jd lawas la n kerap tp xla cirit🤣